ЉЕТНИ СПОРТСКИ КАМП

У вечерњим часовима дана 15.08.2014. године у кругу ЈУ Центар „Заштити ме“ свечаном церемонијом је отворен Љетњи спортски камп СС МеНеРаЛи РС, а у оквиру њега и Првенство СО БиХ у боћању „Бања Лука 2014. године“ које је трајало од 15.08. до 17.08.2014. године.

И овогодишње , као и прошлогодишње такмичење се одвијало у организацији ЈУ Центар „Заштити ме“ , те СС МЕНЕРАЛИ Републике Српске и СО БиХ , као партнера , све у оквиру планираних такмичења СО БиХ за 2014. годину. Присутно је било 17 екипа из цијеле Босне и Херцеговине.

Свечаност су увеличали гдин. Никола Шпирић , министар финанција и трезора у Савјету министара БиХ , гђа. Душанка Мајкић , посланик у Представничком дому ПС БиХ и гдин. Игор Радојичић , Предсједник НС Републике Српске.

Свечаност је такође увеличало и Мјешовито српско пјевачко друштво „Јединство“ из Бања Луке , чије витрине красе само освојена прва мјеста на домаћим и међународним такмичењима ,а последња два освојена прва мјеста су на Међународном хорском такмичењу „Венеција 2014“.

Такмичење је отворила директорица ЈУ Центара„Заштити ме“ , организатор овогодишњег такмичења , мр Зорица Кузмановић Василић , која је учесницима такмичења пожељела добродошлицу и много среће на такмичењу

Овогодишње такмичење као и прошлогодишње финанцирало је Министарство породице , омладине и спорта у Влади Републике Српске.